no, im not a fe-male

welcome to the female side of wow, now you have to pick up one of these possibilty: pretend to be a man, pretend to be a lesbian, be the bitch/the untouchable, or at least lie about your age.

erdekelne, hogy mas guildekben is fellelhető-e pasi/csajszi megkulonboztetes... eddig nem volt gondom ebbol, asszem a warlockot jobban elnezik egy csajnak, mint egy tankot, de az utobbi idoben nalunk eroteljes, dehat te csak egy csaj vagy /shrug filingem van, amin nem segitett, h jott hozzank egy dk csajszi dps trialre, es nem azert nem vettek fel, mert noob volt (kurva jol tolta...rogton le is ninjaztam a tiz fos ulduar groupunkba) hanem mert az egyik officernek vmelyik diszfasz azt mondta, h szerinte a csaj "flirty". persze ilyenkor diszkretek vagyunk es nem mondjuk meg ki volt az (széttépem bazmeg, széttépem!), csak keverjuk a szart, majd a szerencsetlen, osszezavarodott csajszit (aki mellesleg egyaltalan nem volt az a flörtölös tipus, sot...) szepen kibasszuk a guildbol azzal az indokkal, hogy:

"your raid prefomance was great, but your personality doesnt fit to our guild"

hat ennyit az our guildunkrol, meg a sok arrogans faszrol, akik vezetik. mondanom sem kell ugye, hogy amugy a pasik a guildben milyen szinten nyomjak a szexualis temakat a guild chaten, meg sem csinaltunk ebbol soha problemat. en sem, pedig mar megszamolni sem tudom a poenokat a "boob taunt"-omrol. najo, ezen utobbi egyebkent vicces. az viszont nem, hogy pl. sosem raknak be MT-nek 25 fosben.

Címkék: wow csajok satobbi

mesha 2009.08.07. 02:31 /whisper

A bejegyzés trackback címe:

https://wotlk.blog.hu/api/trackback/id/tr31293963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

wow report!

mert játszani jó. mondta a warlock.
naná, válaszolta a shammy.

(update: warlock -->death knight)

Utolsó kommentek

Linkblog

süti beállítások módosítása