8 fős raidek

Hétvégén megpróbáltunk kicsit ráerősíteni a sima raid achievementekre, enyhén szólva le vagyunk maradva, úgyhogy most már itt volt az ideje hogy foglalkozzunk ezzel is rendesen. 8 fős Malygossal kezdtünk, valamint megcsináltuk a healereknek is a scionos öcsit. Ez magával hozott egy-két wipeot, de alapvetően elég simán ment. Setup: DK tank, resto shaman, resto druid, holy priest, retri pala, lock, 2 mage. A scionok alatt nézegettük a dps-t végül úgy döntöttünk hogy sok gond nincs a heallel, inkább áttalenteltem elementálra hogy kényelmesen lemennyen a boss. Gear és rutin hiányában volt valami 2600-as dps-em, de a semminél ez is jobb volt, hogy a többiek buffolásáról ne is beszéljünk... :) Mivel rengeteg időnk maradt p3-ra és nem akartünk hülyeségek miatt wipe-olni, ezért p3-ban hárman healeltünk, így valami kilenc perc volt a kill. A héten tíz főre kiegészülve nekimegyünk a 6 perces killnek, mivel most majdnem négy percünk maradt p3-ra, ezért 10 emberrel, kevesebb healeres p3-mal ennek meg kellene lennie.

Eközben online lett a másik tank és a shadow priest, úgyhogy gyakoroltunk 2 órát Sartharionon, miután a pala áttalentelt és meg vissza. :) Ide tegnap is visszamentünk egy kis időre, nagyjából mindenki megszokta a dolgot mostanra, egyelőre a második draken wipe-olunk, de alakul. Physical dps ide jobb lenne talán, necces lesz a portálokban a tankolás, valamint az MD is hiányzik, valamint a retripalának nem a legjobb a tankgearje, de megcsinálhatónak tűnik így is, csak több gyakorlásra van szükség.

Ezután a shadow priestnek és a palának mennie kellett, úgyhogy nekiálltunk a 8 fős Naxxnak. Visszatalenteltem elementálra, így lett egy full caster setupunk manavisszatöltés nélkül. :) (DK/warrior tank, 2 mage, 1 lock, 1 elementál sámán, 1 holy priest, 1 resto druid) Ettől függetlenül nagy gondok nem voltak, az egyetlen problémát Gluth jelentette. Megpróbálkoztunk azzal, hogy én kite-olom őket a magek segítségével, ennek az lett a vége hogy a mage-eknek elfogyott a manája, nem volt rendes dps a bosson, majd mielőtt meghalt volna, pont enrage-elt. :D Végül azt csináltunk, hogy Meshara felvette az elején a bosst, 4-5 Mortal Wound után átvette a warrior tank, addig mi hárman kiteolgattunk a zombikat, majd a mage-ek visszamentek dps-elni miután Mesh felvette az addokat. Így a warrior túlélte a heal hiányát egy jó ideig, (enélkül pont a decimate környékén stackelt fullra és nem lehetett már felhealelni), mikor meghalt (ami annyira nem volt mondjuk betervezve, de hát ez van), akkor a felváltva frost novázott, lelassított zombikról Mesh visszaszaladt a bosshoz egy taunttal együtt és a pár százalékon lévő bosst már le lehetett verni. :) Ezzel a setuppal, mindenféle manavisszatöltés nélkül ez a fight volt a legnehezebb, igazán élvezetes volt így. Kb. minden más setuppal ugyanúgy simán verhető 8 fővel is szerintem. Ha lett volna még egy warriorunk/DK-nk, vagy egy pala/hunter a groupban, máris nem lett volna semmi gond. A 4 lovasra és az utolsó két bossra visszatalenteltem restora, még a 100 club is simán csinálható volt 8 emberrel is így, a casterek meg örültek a mana tide-nak. (Hello KT, hello Detonate Mana! Ez a fight bizony eltartott egy ideig...)

Összeségében a legjobb raid-esténk volt egy jó ideje már, a WotLK nem nagyon kényeztetett el eddig minket ebből a szempontból. Kicsit nehezebb fightok, pici számolgatás itt-ott, jófej emberek, igazán szuper volt. Mindenki fáradt volt a végére (több mint 8 órát töltöttünk ezzel az egésszel, valakinél már majdnem reggel hat volt mire végeztünk), de úgy logoltunk ki hogy egy nagyon jó esténk volt.

Címkék: achievements naxxramas sartharion 3 sárkány malygos

skaven 2009.02.04. 14:20 /whisper

A bejegyzés trackback címe:

https://wotlk.blog.hu/api/trackback/id/tr12922335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

wow report!

mert játszani jó. mondta a warlock.
naná, válaszolta a shammy.

(update: warlock -->death knight)

Utolsó kommentek

Linkblog

süti beállítások módosítása