Glory of the Raider

Szép csendben, jópár megbeszélt, majd elmaradt raid, rossz setup miatti wipe-ok, majdnem-killek és rossz napok után meglett végre.

Voidwalker main tank, kb. 50k maxhp-vel a debuff után. Warrior drake tank, unholy DK add tank. Healerek: spirit buffos holy priest (guardian spirit nélkül), resto druid, resto shaman. DPS: 2 mage, 1 shadow priest, 1 elemental shaman (kénytelen voltam áttalentelni mert nem volt más erre a célra, az én helyemre hívtunk be healelni egy másik resto sámánt.)

A harc menete: elején semmi dps, a VW próbál aggrót építeni, mi meg várjuk az első draket. Miután az lejött, a tank odaviszi a helyére és mehet a dps. A killnél nem itt nyomtuk el a bloodlustot, hanem megvártuk a második draket és arra használtuk. A második whelp wave szépen le lett kezelve, a tank átvitte a sárkányt a harmadik drake landolási helyére, aztán ott szépen gyorsan levertük. Miután az első két drake meghalt és lenyomtuk az épp meglévő pár tűzelementált, Meshara átvette a harmadik sárkányt, a warrior pedig ment a portálba a dps-sel. A három healer, a lock és Mesh megvárta amíg mi végzünk (Meshara közben gyűjtögette az új elementálokat), majd a tankok újra váltottak, levertük a harmadik draket, majd megint portál, aztán a warrior felvette Sarthariont, Meshara pedig tovább tankolta a tűzelementálokat.

Elementál sámánként kb. másfél sárkányba dps-eltem, a BL-től a portálozás végéig healeltem. A totemek buffként ugyanúgy lent voltak (WF a két rendes tanknak, ToW a castereknek, fire res totem a VW-nek), az elemental oath pedig proccol healre is. Nem a nagy burstre mentünk igazán, hanem a biztos túlélésre. A portálokban csak pár chain heal kellett, itt lehetett sebezgetni is, meg néha-néha egy shock/lava burst azért belefért a drake-ekbe is.

Ezzel a setuppal kb. 20 wipe volt, az új resto shaman soha nem volt még tíz fős próbákon, csak S3D25 killeken, ahol persze más healing szerepe van, úgyhogy neki kellett egy kis gyakorlás.

Eléggé kiegyensúlyozottnak éreztük a setupot, volt olyan próbánk hogy a két mage belehalt a második whelp wave-be az első drake halála utáni AOE alatt, ettől függetlenül levertük a második draket, bementünk a portálba, csak épp mire meghaltak az addok, addigra egy szerencsétlen tűzfal miatt kint wipeoltak a többiek. Ez a szakasz másfél megmaradt dps-sel elég sokáig tartott, de dacára annak hogy ez a rész a legnehezebb, így is végigtoltuk, csak épp wipe lett egy olyan dolgon amin ugye nem lenne szabad meghalni. :)

Elvileg a héten megnézzük melee setuppal, valószínűleg gyorsabb lesz a fight + lesz offtank a portálban, nem kell variálni.

A kill után eléggé fel voltunk dobva, sajna eddig ebben a kiegben most éreztük ezt először, de mindannyiunkban az volt hogy megérte a rengeteg wipe és szenvedés, igazi élmény volt megcsinálni. Remélhetőleg többször fogjuk ezt érezni Ulduar kapcsán... :)

Itt pedig a szokásos mail a pici dobozzal, valószínűleg felfújható műanyag sárkány volt benne, vagy valami instantporos verzió.

 Ez pedig a kész hátas :)

 

update:

[23:45:03][W:From] [---]: i had a visitor

[23:45:11][W:From] [---]: at %90

[23:45:32][W:From] [---]: she waited like 5 min on the door calling for me but i didint go to open the door:)

Címkék: achievements sartharion obsidian sanctum 3 sárkány

skaven 2009.03.18. 00:55 /whisper

A bejegyzés trackback címe:

https://wotlk.blog.hu/api/trackback/id/tr421008919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

wow report!

mert játszani jó. mondta a warlock.
naná, válaszolta a shammy.

(update: warlock -->death knight)

Utolsó kommentek

Linkblog

süti beállítások módosítása